Prodej bytu 2+1 72 m², Mariánské Lázně

2 950 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

Jaroš Real Estate s.r.o.

Praha, Rejskova 2168/12

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji krásný byt 2+1 o ploše 72,2m2 (včetně sklepa 6m2) v 1.patře historické vily na ulici Třebízského v Mariánských Lázních.

Prosluněný byt sestává z příchozí chodby (6m2), ze které se vchází do koupelny s oknem (4,2m2) s podlahovým topením a odděleného WC. Přímo proti vstupu do bytu se nachází malý pokoj (13,71m2) s balkonem nyní používaný jako pracovna. Dále se z chodby dostaneme do kuchyně (19m2) s dekorativními kachlovými kamny. V kuchyni je zavedena televizní připojka a současní vlastníci zde měli sedací soupravu, a tak byl byt využíván jako 3+KK. Z této místnosti se vchází do velké světlé ložnice (22,3m2) s balkonem. Všechny místnosti s vysokými stropy a velikými novými dřevěnými okny jsou situovány na slunný jih s výhledem do zeleného parku a dodávají celému bytu vzdušnost a světlost. Byt je vytápě elektr. přímotopy, ohřev vody zajišťuje el. bojler.

Atmosféru vily podtrhuje prostorné točité schodiště s výklenky na sochy a neobvyklými kulatými okny. Dům prošel v loňském roce několika úpravami: nová kanalizační přípojka, opravy balkónů a přední fasády a zcela nová boční fasáda, v současné době již probíhá instalcr výtahu.

V nabídce je také prodej sousedního bytu 2+1 o rozměru 82,3 m2 vč. sklepa 6 m2. Oba byty jsou od centrálního schodiště odděleny uzamykatelnou vstupní chodbou. Pro klienty hledající větší byt či dva vzájemně sousedící byty může být tato varianta velmi vhodným řešením.

Vila s oběma byty je umístěna v klidné a tiché části města s velkým parkem, ve kterém se nachází historická kavárna Lesní Mlýn.
Byt je vhodnou investicí a zároveň variantou stálého bydlení pro ty, jenž ocení historikého ducha domu i celého věhlasného lázeňského města v blízkosti německého souseda.

FO + FS 1 661,- Kč

Základní údaje

Dopravní spojení Silnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
Konstrukce Zděná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 2875
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Bezvadný
Plocha užitná 72 m²
Patro 1
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Jaroš Real Estate s.r.o.

Praha, Rejskova 2168/12

Zobrazit kompletní nabídku RK

Jaroš Real Estate s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist